De la200 € / zi
Mercedes-Benz Clasa S
S 400d Limuzina

Daca vreti sa va imbunatatiti urmatoarea vacanta, pasiti catre rafinamentul absolut prin inchirierea unui Mercedes-Benz clasa S de la Autoklass, nava amiral a brandului. Din secunda in care ati intrat in autovehicul, veti observa ca fiecare detaliu este imaculat, bine pus la punct si proiectat cu grija. De la scaunele moi, la tehnologia avansata folosita pentru sistemul infotainment, Mercedes-Benz Clasa S este o alegere excelenta. Nu doar dumneavoastra veti fi incantat de interiorul rafinat si senzatia de sportivitate, ci si pasagerii se vor bucura de comfortul si spatiul oferit de aceasta limuzina, chiar si pe cele mai lungi drumuri.

Perioadă Preț Asigurare
1 - 5 zile270 € / ziN/A
6 - 10 zile250 € / zi83 € / zi
11 - 20 zile220 € / zi71 € / zi
21 - 30 zile200 € / zi48 € / zi

Garanție

100 €
Garanție dacă se optează pentru asigurare
1.800 €
Garanție fără asigurare
Diesel
Automata 9G-DCT
5 locuri
510 l
Confort
Bancheta spate cu locurile exterioare reglabile electric si functie de memorare, Compartiment spate First-Class, Trapa panoramica automata, Jaluzele actionate electric pentru geamurile laterale spate
Tehnologie
Asistent pentru pastrarea benzii de circulatie, Asistent activ la virare, Asistent pentru vedere pe timp de noapte Night, Camera 360, Pachet AIR-BALANCE, Adaptarea vitezei in functie de traseu, Inchidere asistata electric a portierelor.
 
Prețurile conțin TVA. Dacă pentru o perioadă nu există valoare pentru Asigurare va fi percepută Garanția fără asigurare. Pozele sunt cu caracter informativ.

Te-ar mai putea interesa