Munții Măcinului
O experiență organizată de AXIS

De la1.095

Durată: 7 zile
Distanța totală: aproximativ 700 km
Perioada din an: primăvară/vară/toamnă

Pachet întreg
Loc de campare și închiriere autorulotă.

* Perioadele recomandate nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Axis Classic Auto si se confirma la cerere.Discount se aplica la pretul afisat.

Interesat de această experiențăLăsați-ne datele și vă contactăm noi

Libertatea începe din punctul în care renunțăm la clișee.

Cât sunt de dispus să mă aventurez în afara zonei de confort? Un hotel pe roți mă face să visez? Dar ideea de a mă trezi în sălbăticie? M-aș privi pe mine, adamic, la începutul timpului. Pierdut în frumusețea dătătoare de viață.

În mijlocul naturii aș regăsi ceea ce am crezut că am pierdut - libertatea. Descoperind că ea a existat în mine dintotdeauna.

Nomazi cu rulota. Sub acest nume ați putea păstra în amintire următoarea dumneavoastră experiență de călătorie.

Macin

Zilele 1 - 2

Preluare autorulotă de la Autoklass București Chitila
Campare la Padoc Cerna
Vizitarea Munților Măcinului călare (tur privat)

Activități opționale:
Vizitarea Cetății Arrubium
Vizitarea Cetății Dinogetia Garvăn


Munții Măcinului

Zona Munților Măcinului este considerată parc național și adăpostește numeroase specii rare de copaci și faună greu de observat în alte locuri din țară.

Turism ecvestru

E dimineață și soarele se ridică dezmierdând coroanele stejarilor. Umbra dublează personajele ce urcă poteca stingheră prin poieni de stepă. Ici-colo, mici stâncării obligă calul să așeze copita ca într-un dans.

Așa arată peisajul de vis al unui tur călare, chiar și pentru cei mai puțin cunoscători.

Caii sunt antrenați pentru acest traseu, astfel încât singurul lucru care vă rămâne de făcut este de a vă bucura și relaxa în compania cabalinelor de rasă.

Zilele 3 - 4

Campare la Plai Dobrogean
Vizitarea Vârfului Țuțuiatu

Activități opționale:
Cicloturism în Munții Măcinului


Traseu cu bicicleta

Dacă sunteți un iubitor al plimbărilor pe bicicletă, peisajele şi patrimoniul natural din Munţii Măcinului pot fi admirate pedalând pe traseele de cicloturism de dificultate medie care unesc comunităţile învecinate parcului.

Vârful Țuțuiatu

De aici panorama este vastă şi impresionantă – se observă Culmea Pricopanului şi vârfurile crestei principale a munţilor Măcin, oraşele Galaţi, Măcin, Brăila, depresiunea Greci, vârful Iacob Deal, rezervaţia naturală Chervant - Priopcea, braţele Dunării.

În zona de pădure întâlnim peisaje de pădure balcanică, mediteraneeană, central europeană care în amestec dau o mare varietate coloristică a frunzişului.

Zilele 5 - 7

Zilele 5-6
Campare la Casa Obreja (gradină cu lac)
Delta Dunării

Ziua 7
Întoarcere la Autoklass București Chitila


Delta Dunării

Delta Dunării este inima sălbăticiei, tărâmul păsărilor, granița dintre două lumi, lumea caiacelor și a oamenilor care au în sânge gena aventurii.

Una dintre curiozitățile Deltei Dunării sunt cele două plante carnivore, Otrățelul de Baltă și Aldrovanda. Pădurile de nisip, de altfel singurele din România, se întâlnesc doar în Delta Dunării, în pădurile Letea și Caraorman unde veți descoperi liane a căror lungime poate ajunge până la 25 metri. La capitolul faună, vulturul Codalb este cea mai mare specie de pasăre răpitoare din Delta Dunării, anvergura aripilor sale ajungând la 2,5 metri.

Home is where you park it.

Dacă v-a placut acest tur, așteptăm să ne transmiteți o cerere.
În funcție de categoria auto preferată și de perioada de călătorie dorită, revenim către dumneavoastră cu o ofertă personalizată.
Confirmarea disponibilității locurilor de cazare pentru perioadele recomandate se va face “la cerere”.

Contact rezevări: 0729 386 881
Email: adriana.man@axisrent.ro

tur

Te-ar mai putea interesa