Spirit liber
O experiență organizată de AXIS

De la1.125

Durată: 7 zile
Distanța totală: aproximativ 600 km

Pachet întreg
Loc de campare și închiriere autorulotă.

* Perioadele recomandate nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Axis Classic Auto si se confirma la cerere.Discount se aplica la pretul afisat.

Interesat de această experiențăLăsați-ne datele și vă contactăm noi

Întâlniți-vă cu marea cum nu ați mai făcut-o până acum! Acest țărm al Mării Negre este regândit pentru oameni cu spirit liber. Spațiile largi de campare, vă invită într-un cadru plăcut, la granița mării cu cerul.

Camping TeePee este locul în care vă puteți bucura de soare, apă, liniște și libertate.

spirit liber

Zilele 1 - 2

Preluare autorulotă de la Autoklass București Chitila
Prânz la rulotele de street food din cadrul campingului
Campare TeePee, plaja Corbu


Spațiul larg al zonei de camping, de peste 14.000 de metri pătrați, este destinat iubitorilor de natură, cu spirit liber. Proprietatea oferă facilități de campare pentru rulote la cele mai înalte standarde, într-un cadru natural și de o frumusețe sălbatică.

La barul TeePee, băuturile sunt delicioase și intense, îndrăznețe sau non-alcoolice, dar întotdeauna sorbite din priviri, pentru ca mai apoi, să-și reveleze proprietățile tonice.

Închinăm paharul în cinstea infuziilor exotice și esențelor puternice, ce dau poftă de viață!

Zilele 3 - 4

Relaxare și distracție la Plaja Vadu
Prânz la Cherhanaua Vadu Pescarilor - fish food
Campare TeePee, plaja Corbu


Plajele cu nisip fin, briza proaspătă și apa sărată a Mării Negre sunt un magnet pentru majoritatea oamenilor în mijlocul verii. Dar dacă ați putea avea totul pentru dumneavoastră?

Plaja Vadu este una dintre puținele plaje sălbatice din România care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de bucătăria pescărească într-un peisaj profund boem, numai nisip și stuf.

Cherhanaua Vadu Pescarilor este un loc cu mâncare proaspătă și bună, pe gustul iubitorilor de hrană marină preparată simplu și delicios. Aceasta este o destinație pe placul celor dornici de locuri boeme, autentice, construite în deplină armonie cu natura!

Zilele 5 - 7

Zilele 5-6
Plaja salbatică Nomad Beach
Prânz la Nomad Beach - fast food
Campare TeePee, plaja Corbu

Ziua 7
Prânz la Golful Pescarilor - Agigea
Întoarcere la Autoklass București Chitila


Un far micuţ, o cherhana ridicată la rang de restaurant pescăresc dichisit, o zona cu umbreluţe din stuf şi o plajă micuţă, cu nisip auriu ce se continuă cu marea turcoaz.

Situat pe plaja Agigea, departe de forfota civilizației urbane, restaurantul Golful Pescarilor are atitudine mediteraneană și păstrează tradiția pescărească.

tur

Home is where you park it.

Dacă v-a placut acest tur, așteptăm să ne transmiteți o cerere.
În funcție de categoria auto preferată și de perioada de călătorie dorită, revenim către dumneavoastră cu o ofertă personalizată.
Confirmarea disponibilității locurilor de cazare pentru perioadele recomandate se va face “la cerere”.

Contact rezevări: 0729 386 881
Email: adriana.man@axisrent.ro

Te-ar mai putea interesa